VERKOPEN

Zelf uw eigen woning verkopen lijkt in eerste instantie een gemakkelijk proces, maar dat is het in de praktijk niet! Bemiddeling bij vastgoedtransacties is een specifieke activiteit die meer dan ooit een waaier aan competenties vergt zoals een doorgedreven juridische deskundigheid, technische kennis en de meest actuele marketing skills.

Van de administratieve molen tot de marketing en de recentste wetgeving: bij een vastgoedverkoop komt veel kijken. Wij nemen alle aspecten van de verkoop in eigen handen. Als verkoper pluk je mee de vruchten van onze toegewijde expertise. Woningen die lang te koop staan, dalen gewoonlijk in verkoopprijs. Bovendien heb je geen zin om in een lang en moeizaam verkooptraject te belanden. Bij Vastgoed Vanackere hebben we alle ervaring in huis om een vlotte verkoop te realiseren.


VERHUREN

De geschikte huurder vinden is een hele klus! Vastgoed Vanackere zet hierbij zijn ervaring en toegewijde knowhow in om vlot en aan de juiste prijs een goede huurder voor je te vinden. Bij voorkeur voor lange duur. Wij regelen je verhuur van a tot z. Van kwalitatieve publiciteit online en het rondleiden van geschikte kandidaten tot het opmaken van een gedetailleerde plaatsbeschrijving, een sluitende huurovereenkomst en de registratie van je contractuele verbintenis. Zo hoef jij nergens aan te denken.

Als verhuurder heb je vooral plichten, terwijl je huurder veel rechten heeft. Daarom is een sluitende en gedetailleerde huurovereenkomst essentieel. Met kennis van de huidige wetgeving en jarenlange ervaring in verhuur beschermen wij je optimaal met een sluitend contract.


Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Bel ons op ons nummer 0468 422 433

Of mail ons via info@vastgoedvanackere.be

Wij helpen u graag!


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 509.022 (Erkend in België) – Patrick Vanackere

KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)